Geen uitvoering in 2022

9 feb 2022 Geen uitvoering in 2022

We gingen vol frisse moed aan de slag aan een nieuwe uitvoering in maart 2022.
We hadden enkele nieuwe spelers, een nieuwe regisseur en een plek waar we konden repeteren en ons decor mochten laten staan. Dus gingen we aan de slag …
Helaas kregen we met tegenslagen te maken qua corona. We mochten niet meer met elkaar bij elkaar komen en er kwam opnieuw een lockdown. Toen we weer voorzichtig mochten gaan repeteren, meldde een van de hoofdrolspelers dat hij verschillende weken niet kon repeteren vanwege zijn werk en hebben we als bestuur, samen met de regisseur, de koppen bij elkaar gestoken om te bekijken wat we verder konden doen.

Helaas hebben we toen moeten beslissen – mijn pijn in ons hart – om de uitvoering van maart 2022 niet door te laten gaan. De tijd van repetities werd te kort en we konden niet zo snel een nieuwe hoofdrolspeler vinden.

We hebben nog even gedacht om de uitvoering te verzetten naar november 2022, maar dat paste niet in het programma van onze nieuwe regisseur. Dus hebben we onze uitvoering “De kat yn de kelder” moeten verschuiven naar maart 2023.

We hopen op begrip van onze leden en sponsoren.

Bestuur Fryske Krite Boalsert.